Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На крок попереду

Інтернет-видання «Панорама Мукачева» завжди іде шляхом інновацій. Саме наш інтернет-ресурс, три роки тому, першим в області вийшов активно в соціальні мережі, запропонувавши своїм читачам дізнаватись...

Інтернет-видання «Панорама Мукачева» завжди іде шляхом інновацій. Саме наш інтернет-ресурс, три роки тому, першим в області вийшов активно в соціальні мережі, запропонувавши своїм читачам дізнаватись про основні події з життя рідного міста, району, області та держави за допомогою зручних для них інструментів.

ВІДЕО ДНЯ

Приємно, що і нині, журналісти нашого інтернет-видання не зупиняються на досягнутому. Сьогодні «Панорама Мукачева» вирішила запропонувати для своїх читачів нову традицію – текстову твіттер-трансляцію головних подій, які відбуватимуться у місті над Латорицею. За допомогою цієї соціальної мережі, яка представляє з себе мережу мікроблогів, що дозволяє користувачам надсилати короткі текстові повідомлення (до 140 символів), ми спробуємо з різницею у лічені хвилини повідомляти про всі ключові новини.

«Протестуємо» ми подібну трансляцію на сьогоднішній сесії Мукачівської міської ради. Що з цього вийде – дивіться вже менше ніж за годину на нашому ресурсі у спеціально створеному блоці «Твіттер-трансляція сесії Мукачівської міської ради»

Реклама
На крок попереду – 01

або на нашій сторінці у Твіттері за адресою: https://twitter.com/panorama_mukach.

Автор: Гарагонич Іван

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно