Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Останній шанс для опозиції

Останній шанс для опозиції
Я вірив, був глибоко переконаний, що цьогорічні парламентські вибори в Україні змінять країну на краще. Вірив, що опозиція, яка довго і нудно об’єднувалась, зможе стати справжньою противагою для...

Я вірив, був глибоко переконаний, що цьогорічні парламентські вибори в Україні змінять країну на краще. Вірив, що опозиція, яка довго і нудно об’єднувалась, зможе стати справжньою противагою для «Партії Регіонів». Віддав голос за них. Та те, що зараз спостерігаю на екрані, впевнений, не задовольняє ні мене, ні мільйони таких же як і я. Бійки, фальсифікації і, нарешті, «клоунада», яка триває в багатьох ОВК, змусила замислитись. А чи є майбутнє у такої Верховної Ради? Чи є майбутнє у депутатів, які завдяки «товстому гаманцю» змогли вчергове «присмоктатися» до державного корита? Як не жаль визнавати, але майбутнє у них є. Яке, це вже інша справа. Іскра надії, яка жевріла у душі кожного українця, потиху згасає. Люди починають втомлюватись від політики. Бійки на шталт з Беркутом у Первомайську для нашого «хворого» суспільства вже стають звичною справою. В цивілізованих країнах впершу чергу відповідали правоохоронці, які застосовують силу проти мирного натовпу людей. У нас же справи порушують проти людей, яких били (!).

ВІДЕО ДНЯ

В ситуація, яка склалася, певно найбільш правильною є ініціатива Анатолія Гриценка. Той запропонував обнулити список і скласти ще не отримані мандати депутатів. Останній шанс опозиції – домовитись і зробити цей крок. Показати людям, що вони не тримаються за вже пригріті роками крісла-депутатів. Люди втомились і хочуть радикальної відповіді на масові фальсифікації. Цей крок може дійсно багато в чому змусити владу задуматись: АБО ПРОВЕСТИ ЧЕСНІ І ДЕМОКРАТИЧНІ ПЕРЕВИБОРИ, АБО НАЗАВЖДИ ПОПРОЩАТИСЬ З ЄВРОПОЮ. Як би дико і абсурдно для нас це звучало.

Фото з блогу Костянтина Усова на УП

Автор: Гарагонич Іван

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно