Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

89 днів обіцянок та посмішок

Зі старту виборчої кампанії пройшло вже понад два тижні. Кандидати збирають своїх активістів, пропагують свої ідеї та намагаються розбудити електорат, який, чомусь, на їх думку, має проголосувати за...

Зі старту виборчої кампанії пройшло вже понад два тижні. Кандидати збирають своїх активістів, пропагують свої ідеї та намагаються розбудити електорат, який, чомусь, на їх думку, має проголосувати за них.

ВІДЕО ДНЯ
89 днів обіцянок та посмішок – 01

Одні пишуть звернення, інші обіцяють автономію, треті й взагалі всі гроші вкладають у культурні дійства для людей. Що об’єднує цих всіх претендентів? Та одне й теж саме – це жага до влади. До імунітету, сховавшись за яким, можна хоч і не спокійно, але простіше пережити «період покращення». Зараз ці кандидати готові на все. На все заради мандату. Того самого, який відкриває двері у інший світ. Здавалось би, речі про які йде мова, для всіх зрозумілі та «заїжджені». Так, але пропри всю зрозумілість ситуації, виборець, а себто ми з Вами, так і не навчилися робити висновки зі своїх помилок. Як тільки заповітна «корочка» опиниться у їхніх руках, то можемо писати листи і відправляти бандеролі. Як не помилитись цього разу? Кожен має вирішувати сам. Ви можете радіти фальшивим посмішкам та обурюватись нездійсненними обіцянкам кандидатів, та чи зміниться від цього Ваше життя?

Автор: Гарагонич Іван

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно