Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Історія однієї перемоги (ВІДЕО)

Історія однієї перемоги (ВІДЕО)
До вирішального матчу в групі D залишилось менше семи годин. З самого ранку вже встиг перечитати дуже багато найсвіжішої інформації із табору збірної, з стану супротивника та думки експертів. Всі...

До вирішального матчу в групі D залишилось менше семи годин. З самого ранку вже встиг перечитати дуже багато найсвіжішої інформації із табору збірної, з стану супротивника та думки експертів. Всі сходяться в одному – це буде надзвичайно важливий і принциповий поєдинок для нашої команди.

ВІДЕО ДНЯ

Після гіркоти розчарування, яке оповило українського вболівальника у матчі зі збірною Франції, у нашої жовто-синьої дружини немає іншого вибору, як тільки один – перемогати.

Букмекери не вірять в дива і керуються тільки цифрами. За ними наша збірна не фаворит протистояння, скоріше «темна конячка». Зараз, коли в країні все живе футболом, дуже хотів би згадати про одну історичну перемогу, яку ми вже здобували у нашого «ворога».

Реклама

Це був далекий 2010 рік. Тоді, 10 жовтня, на поле «Дніпро-Арени» вийшли дві команди: України та Англії. Англійці, як фаворити не тільки протистояння, а й в цілому всієї групи на відборі до Чемпіонату світу 2010 року, виглядали безсумнівно найімовірнішими переможцями в парі. Але тоді сталось диво. Іншими словами це важко пояснити. Українська збірна показала футбол тієї якості якої не показувала з 2006 року. Тоді, завдяки Сергію Назаренку і не без допомоги захисника англійців, ми перемогли 1:0 і продовжили боротьбу за вихід до плей-офф.

Відео тієї історичної перемоги можна переглянути тут:

Реклама

Що ж маємо сьогодні? Вся країна на одному подиху вболіває за СВОЮ команду. Вболіває за тих, у кому ми розчаровувались вже десятки разів, проклинали та захоплювались, коли ті здобували вольові перемоги, як для прикладу зі збірною Швеції.

Є у нас, українцях, одна особливість. Ми завжди дотягнемо до кінця, а тоді уповаємо на Бога, фарт та майстерність нашої команди. Інколи це спрацьовує. Але як би хотілось, щоб сьогоднішній вечір став одним із тріумфів не збірної, не футболістів, а НАРОДУ, який так палко і сердечно підтримує своїх.

Вірю у збірну і закликаю повірити у неї всіх, навіть тих останніх песимістів, яким здається, що це вже кінець. Ні! Далі буде…

Автор: Гарагонич Іван

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно