Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Результати 100%-го опитування по округу №69

Результати 100%-го опитування по округу №69
На прес-конференції, влаштованій провідним політологом Ракошина вуйком Піштієм, було озвучено результати Всесвітнього опитування закарпатців стосовно електоральних вподобань виборчого округу...

На прес-конференції, влаштованій провідним політологом Ракошина вуйком Піштієм, було озвучено результати Всесвітнього опитування закарпатців стосовно електоральних вподобань виборчого округу №69.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомив Пішто Дезидерійович, дослідження проводились у 4 283 засобах масової інформації на усіх територіях, де проживають закарпатці. Опитування проводили депутати міських рад, сенатів, князівств, герцогств, ґмін, губерній, префектур та кантонів, а також інші директори шкіл, яким не вистачило депутатських мандатів. Опитано біля 8-ми мільйонів корінних закарпатців, мешканців округу №69. Похибки бути не може. Респондентам ставили єдине питання: «Чи проголосували би ви за Віктора Балогу, якщо б вашу думку хтось враховував?»

Отже, станом на 26 жовтня, рейтинги кандидатів наступні:

Реклама

Віктор Балога – 99,7%

А што, Ленд’єл ся знімать? – 0,1%

Реклама

А што, од опозиції нико не йде? – 0,1%

А што, проти опозиції нико не йде? – 0,1%

Очікується, що опоненти по виборчому округу будуть масово фальсифікувати вибори або намагатися їх зірвати. З провладних донєцких ЗМІ стало відомо, що хакери зламали сайт ЦВК і розмістили на сторінці округу №69 інформацію, нібито по даному округу балотуються 9 кандидатів. Хоча усім зрозуміло, що він Єдиний. Також зареєстровані спроби недоброзичливців масово скуповувати гречку та цукор у магазині «Прогрес» у пакетах з угорською символікою. Тому будьте пильні, якщо вам принесуть продуктові пакети і будуть просити проголосувати за одного з кандидатів – знайте, він – Єдиний. А продукти відносьте назад у «Прогрес» – вони можуть бути прострочені. Звичайно, якщо ви не збираєтеся голосувати проти Єдиного. Тоді – гамцяйте на здоров’я.

Автор: Кравчук Юрій

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно