Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вибори до Верховної Ради у Мукачеві: сюрпризи малоймовірні

Вибори до Верховної Ради у Мукачеві: сюрпризи малоймовірні
Після того, як були затверджені межі виборчих округів, постає цілком закономірне запитання – чи можливі якісь виборчі сюрпризи у виборчому округу, де домінує Мукачево, чи перемога в ньому...

Після того, як були затверджені межі виборчих округів, постає цілком закономірне запитання – чи можливі якісь виборчі сюрпризи у виборчому округу, де домінує Мукачево, чи перемога в ньому Віктора Балоги є не тільки прогнозованою, але, фактично, виходячи з реалій сьогодення в політикумі Закарпаття, являється фактично закономірною.

ВІДЕО ДНЯ

Якщо говорити чесно і відверто, жоден з представників будь-якої політичної сили на Мукачівщині, включаючи і регіони, і БЮТ, і Фронт змін, навіть умовно гіпотетично ні по рейтингу, ні по фінансовим ресурсам, ні по особистому рейтингу, ні по ефективності виборчих технологій не може і навіть, з моєї точки зору, не буде пробувати тягатися з Віктором Балогою на окрузі, де він буде балотуватися по мажоритарці.

Навіть якщо Партія регіонів або БЮТ і виставлять когось у цьому окрузі конкурентом Віктору Балозі, то це буде чистої води популізмом і нагадуватиме фарс. Традиційно приймає активну участь за підтримки Народно-трудового союзу України, Мукачівської міськрайонної спілки підприємців і Мукачівської міської асоціації адвокатів у будь-яких виборчих кампаніях Олексій Фазекош, але, оскільки він нещодавно став представником Закарпатської обласної ради в кваліфікаційно-дисциплінарній комісії адвокатури, фактично відстоявши право мукачівських приймати участь у роботі цього самоврядного органу адвокатури, навряд чи Олексій Фазекош захоче приймати участь у цій виборчій кампанії. Крім того, в зв’язку з прийняттям нещодавно рішення конституційного суду, згідно з яким не можна балотуватися і за партійними списками і по мажоритарці, закрили пану Фазекашу можливість участі у виборах по мажоритарці, оскільки, як нам відомо, він балотуватиметься до Верховної ради по партійному виборчому списку Народно-трудового союзу України.

Реклама

Відносно інших кандидатів із середовища місцевого політикуму, включаючи Василя Швардака, Олександра Пересту та інших місцевих політиків, навряд чи вони захочуть тратити свої сили, ресурси і фінансовий потенціал на завідомо програшну кампанію. Стосовно можливого висунення на цьому виборчому окрузі Віктора Медведчука, Геннадія Москаля чи Івана Різака, який після скасування вироку відносно нього Верховним Судом України теж має право балотуватися до Верховної Ради, то бажання їх позмагатися з Віктором Балогою є малоймовірним. І не тільки через заяви цих політиків, зокрема Медведчука та Різака, а через те, що знову підкреслюю, роблячи політологічний аналіз, що за будь-яких обставин, виходячи з реалій Мукачева конкурентів у цьому окрузі Віктор Балога поки-що не має.

Таким чином, можемо вже наперед привітати Віктора Івановича з його перемогою, якщо він буде балотуватися в Мукачеві. Сюрпризів в Мукачеві наразі не намічається.

Автор: Кравчук Юрій

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно