Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Прикра поразка після феєричної перемоги

Прикра поразка після феєричної перемоги
Напевно, найвагомішою спортивною подією цього року в Україні можна назвати два поєдинки плей-офф між збірними Франції та України, які мали завершити насичений футболом рік та, можливо, подарувати нам...

Напевно, найвагомішою спортивною подією цього року в Україні можна назвати два поєдинки плей-офф між збірними Франції та України, які мали завершити насичений футболом рік та, можливо, подарувати нам квитки на Чемпіонат світу з футболу, який наступного року пройде в Бразилії.

ВІДЕО ДНЯ

Віра в успіх не покидала серця мільйонів українців останні півроку. Блискуча кінцівка кваліфікації під керівництвом Михайла Фоменка, коли збірна показувала чудову гру та хороший результат вселяла надію. І навіть після того як жереб обрав для нас найсильнішого з усіх можливих суперників – чемпіонів Європи та світу збірну Франції, здавалось, що й цей рубікон можливо пройти. Попри думки скептиків, аналітиків та букмекерів віра підсилилась після п’ятничної домашньої перемоги на «Олімпійському». Гандекап у два м’ячі давав впевненість, що ціль може бути взята. Зараз не хочеться говорити про перший поєдинок, аналізувати його, адже до мене це зробили вже мільйон разів.

Здалось, ну от… вже майже все… ми вже можемо бронювати квитки в Бразилію. Футболісти збірної в одну хвилину стали національними героями, якими пишались, яких ставили в приклад і якими присвячували вірші, пісні та безліч позитивних фотожаб. Хотілось, щоб гравці збірної поменше думали про успіх у Києві, свою звитягу над триколірними, а зосередились на протистоянні, яке чекало нашу збірну на виїзді.

Реклама

Дочекались! Без перебільшення вся футбольна країна протягом чотирьох днів очікувала на виїзне протистояння. Хотіли? Отримали! Україна поступилась фактично так і не нав’язавши справжньої боротьби. Зараз можна шукати винних, говорити про помилки та чи варто? Наша збірна пакує речі, ні не в Бразилію, а повертається в Київ. Французи ж після приголомшливої гри вдома вчергове отримують путівку на світовий мундіаль.

Важко підібрати слова, щоб висловити своє розчарування тим що сталось. Та все хочеться подякувати українським хлопцям за те, що до останнього давали надію нами на успіх. Багато не вийшло, щось не вдалось реалізувати, в дечому заважали суперники та хлопці показали, що ми справжня футбольна держава.

Реклама

І хоч не бачити нам Чемпіонату світу ще мінімум 4 роки давайте наостанок згадаємо приємні моменти, які були подаровані нашими хлопцями зовсім нещодавно. Дякуємо!

Автор: Русин Олег

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно