Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Євро-2012: надії і сподівання

Євро-2012: надії і сподівання
Ось і дочекалися ми тієї події, на яку очікувала вся Україна. Мова йтиме про Євро-2012. На цю подію було покладено багато сподівань. І йдеться не про результат виступу нашої збірної на футбольному...

Ось і дочекалися ми тієї події, на яку очікувала вся Україна. Мова йтиме про Євро-2012. На цю подію було покладено багато сподівань. І йдеться не про результат виступу нашої збірної на футбольному форумі, а в першу чергу про розбудову інфраструктури. Скільки грошей вкладено в чемпіонат, не скаже достеменно ніхто. В пресі називають точні цифри (мова йде про мільярди гривень), але кожен з нас розуміє, що вкрадено, на мою суб’єктивну думку,  левову частину цих грошей. Кожен житель сподівався, що разом з чемпіонатом футболу прийде покращення життя в його домівку, в його місто чи взагалі в Україну. А що маємо? А маємо те, що всі гроші бюджету було спрямовано на будівництво інфраструктури в приймаючих містах Євро-2012. А іншим, як мовиться, «потім і вам зробимо».

ВІДЕО ДНЯ

Що може компенсувати всю цю не зовсім позитивну репутацію по підготовці України до Євро-2012? Однозначно – це вдалий виступ нашої збірної. Однак тут вже як вдасться. Зважаючи на всі ті перипетії, які відбувалися з нашою командою протягом підготовчого періоду до Євро-2012, надії, все-таки, не так і багато. Але, як кажуть, «м’яч круглий». Враховуючи учасників групи, в якій буде грати наша збірна, це буде ой як нелегко.

На мою суб’єктивну думку нашій команді під силу вийти з групи. А от далі пройти – віриться важко. Хай мене не осуджують палкі футбольні вболівальники. Я буду тільки радий, якщо помилюся і наша футбольна збірна попре всі труднощі і негаразди, виграє домашній для себе чемпіонат Європи з футболу.

Реклама

Ваші прогнози щодо виступу нашої збірної на Євро-2012 чекаю у коментарях до матеріалу.

Автор: Русин Олег

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно