Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Цікаве кафе

Чи задумувався хоча б хтось із нас, за яким принципом ми обираємо кав’ярню, в якій хотіли б випити кави? Переконаний, більшість скаже, що ні. Вибір місця для проведення вільного часу в компанії...

Чи задумувався хоча б хтось із нас, за яким принципом ми обираємо кав’ярню, в якій хотіли б випити кави? Переконаний, більшість скаже, що ні.

ВІДЕО ДНЯ

Вибір місця для проведення вільного часу в компанії друзів і рідних – справа суто індивідуальна, але підсвідомо нас тягне в місця, які чимось відрізняються від інших. Нас приваблюють, в першу чергу ті місця, де нам затишно, де ми можемо абстрагуватися від рутинних справ і хоча б на мить знайти спокій для душі. Цікаві і незвичні кафе манять клієнтів своєю незвичністю, а за умови високого сервісу і якості – завойовують постійних клієнтів і стають улюбленими місцями проведення вільного часу.

У кожному місті є такі цікаві заклади, в яких можна не просто смачно поїсти або випити справжній «еспресо», а й побачити щось незвичайне і нестандартне, чим приваблюють клієнтів. Оригінальністю і нестандартністю кав’ярні істотно відрізняються: десь інтер’єр нагадує підводний корабель чи поверхню місяця. Але є і більш приземлені, але не менш оригінальні та цікаві заклади, які користуються популярністю у людей. В цих закладах є своя неповторна родзинка, яка теж манить до себе.

Реклама

Багато оригінальних ідей оформлення кав’ярень можна знайти в інтернеті. Їх там тисячі. Наприклад, у Львові на одній з міських площ є цікаве кафе в старовинному трамваї, встановленому на рейковій платформі 1913 року. Біля нього на майданчику є зручні столики із плетеними кріслами. У середині трамваю безліч фотографій, пов'язаних з історією львівського трамваю. Хто з туристів не захоче сфотографуватися поруч з таким трамваєм, всередині якого відтворено інтер'єр початку минулого століття, і випити в ньому чашечку кави?! А виписаний рахунок за замовлення, більше схожий на штраф за проїзд без квитка. Ідея кафе, на перший погляд, проста, але, в той же час, в ній є все, що потрібно будь-якій людині – «хліб і видовище».

Щодо різноманітності креативних ідей у оформленні кав’ярень Мукачева багато не скажеш. Майже всі вони не дуже відрізняються одне від одного у візуальному плані. Проте всіх їх давно облюбували місцеві жителі, можливо через їхній сервіс, можливо, через цінову політику (яка, думаю, в даний час є теж актуальною), а, можливо, комусь, як це не банально звучить, подобається вид, який відкривається з вікна «кафешки». Для кожного це своє. Якщо трішки ввімкнути фантазію і уявити собі, що вам потрібно організувати роботу кав’ярні, залучити до неї якомога більше відвідувачів, що б ви такого креативного придумали? Я б, наприклад, зробив її під відкритим небом, на даху 2-3 поверхового будинку. Ідея не надто екстраординарна, але для Мукачева нова і, думаю, в літній період, десь під вечір, збирала б багато відвідувачів. Додамо ще гарну музику, чудове обслуговування, красиву панораму нічного міста – гарне місце було б для закоханих. Ви б хотіли посидіти в такій «кафешці»?

Реклама

І, взагалі, питання до читачів: «В яких Ви були цікавих кав’ярнях?»

Автор: Русин Олег

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно