Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 313 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 100+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Справжнє пломбірне морозиво за рецептом «Як у СРСР»

Як приготувати пломбір

Як приготувати морозиво з дитинства та в чому його унікальність — далі в публікації.

У сучасному світі є чимало видів морозива з різними смаками. Однак багато хто пам’ятає саме те — радянське, яке готували за ГОСТом. Пломбір з СРСР відрізнявся своїм насиченим та натуральним смаком, без лишніх добавок.

ВІДЕО ДНЯ

Виявляється, що цей пломбір насправді не є радянським, адже його придумали в США, а російський технолог просто запозичив рецептуру. Люди настільки вподобали смак пломбіру, що навіть зараз шукають його у магазинах. Однак знайти радянський пломбір не так легко, але його можна приготувати вдома.

Читайте також:
ТОП-3 продукти часів СРСР, які зараз неможливо купити і скуштувати
Реклама

Як зробити радянський пломбір вдома

Ось легкий рецепт пломбірного морозива. Вам потрібні такі інгредієнти:

  • 350 мл вершків 33% жирності,
  • 250 мл молока,
  • 3 яєчні жовтки,
  • 100 г цукру,
  • ванілін за смаком.
Реклама

Для початку розітріть яєчні жовтки з цукром та ваніліном. Молоко потрібно закип’ятити, зняти з вогню та додати туди жовткову масу. Потім знову поставте молоко на слабкий вогонь і легко збивайте до загустіння. Важливо, щоб молоко не кипіло. Цю масу потрібно повністю остудити.

Вершки з холодильника добре збийте та додайте в молоко з жовтком. Добре перемішайте, а потім викладіть у контейнер та поставте в морозильник. Через кожні 30-40 хв перемішуйте масу міксером чи ложкою. Повторіть це 4-5 разів.

Через декілька годин морозиво повністю застигне та буде готовим до споживання.

Реклама

Раніше видання писало, як приготувати ідеальні тонкі млинці.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно